Orlen, Statoil - Skarzysko, Suchedniów
Witam! Chciałbym kupić skode, powiedzcie co sadzicie o tej:
Zwiń
X
-
tak szczerze to sadze ze niezle na glowe upadles... :?
po pierwsze CENA :shock: - za ta kase w Polsce kupisz salonowa od 1 wlasciciela z ok 2003r (i bez pier..lenia z formalnosciami i platnosciami przy rejestracji - o transporcie nie wspomne)
po drugie - moim zdaniem - za slaby silnik
po trzecie - na 90% niezle cofniety licznik
reszty nie chcialo mi sie ogladac - daruj ja sobie i poszukaj czegos u nas a zostanie ci na naprawy, rejestracje i mase innych rzeczy
Komentarz
-
-
tak tak jasne!! szukalem i nie ma!!!! jeszce ten rok??!! ciekawe gdzie ty widziales skode z 2003 r. za takie pienidze, aha to ile ja sie moge spodziewac kilometrow na liczniku? 180.000?? powiedz od razu zebym dał sobie spokoj bo nie kupie normalnej octavki za te pieniadze. ja nie chce auta z takim przebiegiem!
ale dzieki za post, az mi sie wstyd zrobilo... ops:
[ Dodano: Pon 17 Gru, 07 15:14 ]
ide wpisac do wyszukiwarki i ciekawe co mi wyjdzie...
[ Dodano: Pon 17 Gru, 07 15:24 ]
a ta? http://otomoto.pl/skoda-octavia-ambi...-C3852948.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trzask_praskaha to ile ja sie moge spodziewac kilometrow na liczniku? 180.000?? powiedz od razu zebym dał sobie spokoj bo nie kupie normalnej octavki za te pieniadze. ja nie chce auta z takim przebiegiem!
nie chcesz na nim 180 kkm to go sobie skręć, poprawi Ci się samopoczucie
:diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
trzask_prask, ja za swoja 1.8T z 2003 dalem 26500 - niedawno widzialem za 24000 prawie identyczna - fakt ma 182 000km (w tej chwili 192 000) ale silnik chodzi bdb - zrobilem 10 000 i na bagnecie oleju moze ubylo z 2mm - auto bylo caly czas serwisowane w ASO, jest bezwypadkowe i dobrze wyposazone (brak ksenonow, podgrzwewanych siedzen i ma "tylko ASR" a nie ESP). Szukaj a znajdziesz a pospiech jest najgorszym doradca.
tu ,asz troche drozszy ale z TEORETYCZNYM przebieiem < 100000km
chyba ze uparles sie na 1.6 8)
Komentarz
-
Komentarz